1/05/2012

The WILD factor.


Multi design-eri s-au jucat cu tema "animal print" dar, nimeni nu a luat-o mai in serios decat Riccardi Tisci. Si nu poate sa nu ma surprinda usurinta cu care acesta poate trece de la print-ul acesta obsedant (o pantera), la o colectie Haute Couture atat de diferita, ca cea care a urmat. Insa, colectia aceasta am ales-o in mod special datorita modului extrem de chic in care Tisci s-a jucat cu tema aleasa dar si al detaliilor, cu care nu a fost deloc zgarcit: multe pantere, multe flori, multa brodrie, multa transparenta, pantofi cu varful super ascutit, caschete cu urechi si multe, multe plicuri minuscule extrem de elaborate.

surse foto: vogue.com, style.com si vogue.fr

Iar la acest factor salbatic care domina intreaga coletie, una extrem de puternica, isi aduce contributia si atmosfera creata de arcadele luminate si impodobite cu flori si frunze de palmier, si muzica. 
Chiar daca la prima vedere o sa gasiti aceasta colectie ca fiind una mult prea puternica, nu trebuie sa va speriati. Cu siguranta exista foarte multe piese care pot fi purtate individual. Nu trebuie decat sa gasiti echlibrul perfect.