12/21/2011

Mario Badescu's GREEN BOMB: Vitamin C Serum.

sursa foto: Mario Badescu

 Stiti cine este Inamicul Numarul1 al tenului dumneavoastra? Unii spun ca zaharul. Eu insa pariez pe radicalii liberi. Si stiti de ce aveti nevoie ca sa ii combateti? Doar 2-3 picaturi de Vitamin C Serum de la Mario Badescu, in fiecare zi. 

Si sa nu va ganditi deloc ca ar fi prea putin. Pentru ca acest produs este o adevarata bomba verde plina de Vitamina C, un puternic antioxidant, care neutralizeaza efectele acestor radicali. Iar asta nu inseamna decat un ten mult mai luminos si lipsit de pete.
Vitamina C nu este singurul ingredient puternic din acest serum. Acidul hialuronic si colagenul sunt alte doua ingrediente care contribuie din plin la meninerea elasticitatii si femitatii pielii dumneavostra. Si daca va uitati cu atentie pe lista de ingrediente o sa mai gasiti acolo si: extract de castravete, extract de ginseng, aloe vera si ulei de lavanda. Impresionant, nu-i asa?
Pledoaria mea pentru unul dintre cele mai eficiente serum-uri testate vreodata se incheie aici. Am tinut neaparat sa va vorbesc despre el nu numai pentru ca este ideal in aceasta perioada rece in care tenul are de suferit, ci in mod speciala datorita rezultatelor spectaculoase si extrem de rapide. Tot ce va ramane de facut este sa il incercati si sa va convingeti.