12/14/2011

KIDS only! This year's CHRISTMAS GIFT GUIDE.


Stiu cat de dificil este sa alegi cadourile pentru un copil. De cate ori nu am vazut mamici "blocate" in interiorul unui magazin, disperate ca nu au timp, nestiind ce sa aleaga pana la urma... 
Pentru mine exista intotdeauna doua variante: magazinele din Bucuresti sau cumparaturile on-line.Personal, primul magazin pe care il vizitez de fiecare data cand trebuie sa cumpar un cadou pentru un copil este Petit Bateau. Ador acest magazin! Nu numai pentru ca reusesc sa gasesc de fiecare data un cadou potrivit dar si pentru ca materialele produselor lor sunt cu totul deosebite. Drept dovada sta colectia mea de tricouri si pijamale achizitionate de-a lungul anilor din Paris si mai nou acum, si din Bucuresti. Picioru' Gras, Zara si Z sunt si ele o alternativa foarte buna.
Dar, daca tot nu reusiti sa gasiti un cadou suficient de special, cumparaturile on-line pot fi colacul de salvare. Oferta este atat de variata si din ce in ce mai multe site-uri livreaza acum, si in Romania. Preferatele mele sunt Chinti and Parker, Tiffany and Co si Zadig & Voltaire. Nu trebuie decat sa fiti atenti atunci cand va alegeti marimea si in cateva zile aveti acasa cadoul perfect. Hermes este o alta alternativa pentru ca a lasat o portita deschisa celor care obisnuiesc sa calatoreasca mai mult. Daca urmatorul oras pe care o sa il vizitati are un astfel de magazin, nu trebuie decat sa apelati in avans la serviciul dedicat clientilor, sa va plasati comanda si sa va ridicati produsele cand ajungeti la destinatie. In felul acesta, cu siguranta, o sa ii puteti multumi si pe cei mai pretentiosi pici.