12/22/2011

Incepe NOUL AN cu un CADOU de la MARIO BADESCU.


Ieri dupa-amaiza am aflat ca MARIO BADESCU ROMANIA a hotarat sa va ofere un cadou cu totul deosebit. Perfect pentru un inceput de An Nou. Unul dintre cele trei serum-uri de exceptie, disponibile acum si in Romania: HERBAL HYDRATING SERUM, VITAMIN C SERUM  si CELLUFIRM DROPS.

Ca sa castigati, tot ce trebuie sa faceti este sa:
  • dati un "like" acestui post
  • lasati un comentariu ( tot aici ) in care sa ne spuneti ce serum doriti sa primiti CADOU. Sa nu uitati sa va completati  adresa de e-mail la care va putem contacta si numele sau/si prenumele dumneavoastra : )
  • un "like" pe pagina de Facebook MARIO BADESCU ROMANIA
  • un "like" pe pagina de Facebook 365 Fashion and Lifestyle
Castigatorul va fi tras la sorti si il vom anunta pe 31 Decembrie. Asa ca stati cu ochii pe noi si pe pagina de Facebook MARIO BADESCU ROMANIA.

Despre VITAMIN C SERUM am vorbit chiar ieri. Asa ca o sa incerc sa va usurez putin alegerea, spunandu-va cateva cuvinte si despre celelalte doua serum-uri. 
HERBAL HYDRATING SERUM este perfect pentru toate tipurile de ten care au nevoie de un plus de hidratare. Daca aveti un ten mai gras, cu siguranta il puteti folosi in locul cremei dumneavoastra hidratante cotidiene. Iar extractele de Ginko, Ceramide si Ginseng aduc un plus de nutrienti tenului dumneavoastra.
CELLUFIRM DROPS este un serum pe care eu deja l-am incercat. Mie, mi-a placut sa il aplic in mod special seara pentru ca dimineata observam imediat un ten mai ferm, mai netezit si mai hidratat. Si o lista intreaga de ingrediente "muncesc" din plin pentru astfel de rezultate: Vitamina E, Colagenul,  Acidul Hialuronic, Elastina si Extractele din Alge. 

Sper ca v-ati hotarat deja ce cadou doriti sa primiti. Pentru ca anul acesta, Mosul se imbraca in Verde. : )