7/25/2011

expose THE WAIST/LEG line


Mi-am inceput ziua de azi cu o lista a tuturor lucrurilor despre care vreau sa va mai vorbesc in vara aceasta pentru ca nu mai este foarte mult timp si se apropie luna Septembrie. Luna in care oficial vine toamna. Si daca impartasiti aceeasi pasiune ca si mine, sunt sigura ca in maxim doua saptamani o sa incepeti sa va ganditi deja la garderoba voastra pentru toamna. Dar mai avem cel putin o luna plina de vara pana atunci, timp suficient sa ne bucuram de hainele care se gasesc acum la reduceri in magazinele importante.

surse foto pentru colje: vogue.com, vogue.fr si style.com

Azi o sa ma opresc asupra unor detalii carora nu le dau atentie in mod deosebit. Asta si pentru ca majoritatea fameilor care opteaza pentru ele, o fac de cele mai multe ori intr-o maniera destul de vulgara: talia si picioarele “la vedere”.
Imaginile de mai jos demonstreaza faptul ca puteti opta si pentru  ele in aceasta vara, fara a deveni vulgare. Trebuie numai sa tineti minte trei lucruri esentiale: talia si picioarele voastre trebuie sa fie perfecte, iar momentul zilei si imprejurarea in care alegeti sa optati pentru una dintre aceste doua variante (niciodata amandoua) este esential.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu