5/27/2011

Natura - vine din BraziliaAm descoperit Natura Brasil in timpul primei mele vizite in Paris, in urma cu  ceva ani. Magazinul se afla foarte aproape de hotelul nostru si l-am remarcat in timp ce ne plimbam pe strazile din imprejurimi. Mi-a placut foarte mult design-ul si de fapt, acest lucru m-a determinat sa intru. Si nu mi-a parut rau pentru ca am fost fermecata de ceea ce am descoperit in interior.
Aveai senzatia ca o particica din Brazilia se afla acolo. Mirosul suav al esentelor care se regasesc in produsele
Natura si muzica braziliana care se auzea in surdina, creau o atmosfera foarte placuta. Personalul este foarte amabil si poti incerca orice produs doresti. Si credeti-ma este foarte greu sa te opresti la unul singur. Este imposibil! Pentru ca toate sunt realizate din ingrediente naturale care miros divin: cacau, castanha, cupuacu, andiroba, breu branco, buriti, maracuja, pitanga, mate verde si priprioca. Si gasiti orice doriti: crema hidratanta pentru corp, exfoliant, uleiuri pentru corp, sampon, machiaj, parfumuri, produse pentru bebelusi… Si lista este foarte lunga. 

Surprize foarte placute va asteapta si la etaj unde, intr-un decor superb si o atmosfera foarte relaxanta, poti savura un suc natural, poti cumpara cd-uri cu muzica braziliana si poti incerci si noua gama de produse cosmetice.
Pentru mine, Natura a fost una dintre cele mai placute descoperiri din Paris si recomand oricui produsele lor pentru ca le-am incercat si sunt extraordinare. 
Si chiar daca nu ajungeti in Paris, le puteti achizitiona accesand site-ul Natura,  pentru ca aceasta companie livreaza si in Romania.

Produsele din imagini sunt unele din preferatele mele: uleiul de dus trifazic si priprioca body splash.

Adresa magazinului din Paris: 2, Carrefour de la Croix Rouge 75006 Paris-France