4/12/2011

Shala Monroque

Mi-a fost foarte greu sa ma opresc doar la cateva imagini cu Shala. Asta pentru ca sunt doua femei pe care le admir foarte mult si care reprezinta un model pentru mine: Carine Roitfeld si Shala Monroque.

Prima dintre ele mi-a marcat adolescenta si apoi restul vietii de adult. M-a facut sa colectionez o revista si sa dau o noua semnificatiei cuvantului Biblie. Carine Roitfeld a reusit sa creeze o biblie a modei. Tot ea este motivul pentru care am ramas si fara aceasta "biblie". A plecat de la Vogue Paris si colectia mea a ajuns astfel la un sfarsit.

Cu Shala Monroque este o alta poveste. Pentru mine, cel putin. De mult timp imi doream sa scriu despre ea. In mod special pentru ca in revistele de moda din Romania nu am vazut niciodata vreun articol despre ea. Dar, pe de alta parte, eu nu prea cumpar reviste romanesti.
Si ea are o cariera impresionanta. Dar ceea ce o face atat de speciala nu este numai frumusetea ei incredibila,  ci stilul ei inconfundabil. Este imposibil sa nu o remarci pe Shala. Este o inspiratie. Este intr-adevar o femeie cu totul deosebita. Iar frumusetea si unicitatea ei se vad cel mai bine in blogul pe care il are, nu de foarte mult timp. Shala's Rabbit Hole . Acolo o sa o cunoasteti pe adevarata Shala Monroque.