4/04/2011

Le Bon Marche Rive Gauche


interior cele mai mari brand-uri de lux ( Gucci, LV, Tod's, Chloe, Acne, Zadig & Voltaire, Stella McCartney, Vanessa Bruno, Christian Dior, La Perla, Princess Tam-Tam, La Mer,....lista este mult prea lunga). Si Le Bon Marche nu se opreste numai la haine. Gasiti in interior si jucarii, produse de papetarie, mobilier, cosmetice. Gasiti cam orice lucru va trece prin minte. Si toate sunt de cea mai buna calitate. 

Mai tineti minte parculetul despre care va povesteam? Langa Le Bon Marche s-a deschis La Grande Epicerie de Paris. O filiala a Le Bon Marche Rive Gauche. Trebuie neaparat sa intrati acolo! O sa gasiti unele dintre cele mai bune prajituri din Paris. Si nu numai: ciocolata, condimente, apa, cafea, dulceturi, pateuri, ... Aduse din toate colturile lumii si toate de cea mai buna calitate. Si mancarea este FOOOOARTE  buna. Revin la parculet: puteti lua mancare calda la pachet pe care o puteti savura linistiti acolo.;-)
Cam la asta se rezuma Le Bon Marche. Ei promoveaza un fel de facon d'etre, un art de vivre. Si este o experienta pe care nu trebuie sa o ratati.