4/17/2011

The Genius behind a Successful Story. Aurelie Bidermann

     
Un geniu care a plecat sa locuiasca in NY cu un Master in Istoria Artei in buzunar. Credeti ca pluteste ceva in aerul din NY? Putin probabil. Eu cred ca este ceva in ADN-ul lui Aurelie. O sclipire de geniu! Un talent unic. Si unul care evolueaza. Deoarece, colectiile ei sunt din ce in ce mai frumoase, pe masura ce sezoanele se succed.
Aurelie a strabatut lumea in lung si in lat in cautarea inspiratiei. Si a gasit-o. Pentru ca, accente din culturile care au fermecat-o se regasesc in multe dintre creatiile ei.


Insa, cariera ei a luat avant in momentul in care Colette si Bonpoint au inceput sa ii comercializeze creatiile.  Dupa Montaigne Market in Paris, urmeaza:  NY - Barney's, Kirna Zabete, Jeffrey's, Bergdorf&Goodman; Miami - Tomas Maier, The Webster; Londra - Dover Street Market; si extrem de cunoscutul NET-A-PORTER.COM. Si inca ceva: Aurelie a creat si bijuteriile pentru colectia T-I 2010 a lui Jason Wu.Este imposibil sa nu ii recunosti creatiile si sa nu iti dai seama ca in spatele lor se afla o femeie deosebita. Ai senzatia ca in ele pare sa se regaseasca ceva din sufletul lui Aurelie. Sunt bijuterii deosebite si atunci cand le privesti iti amintesc de copilarie, de poezie, de seninatate si visare.Doresc sa le multumesc in mod special Doamnei Aurelie Biederman si Doamnei Leopoldine Le Parc pentru fotografiile furnizate. Superbele bijuterii fac parte din colectia SS 2011. Pentru mai multe informatii vizitati site-ul www.aureliebidermann.com .